Yağmur Altında Bayram Coşkusu

Bütün ümidim gençliktedir." diyen Atatürk'ün evlatları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bayramınız kutlu olsun.

Belediye Başkanlığımızca düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Bayramı Kutlamaları çercevesinde düzenlenen Fener alayı kortej yürüyüşü ve havai fişek gösterisi halkımızın yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Bayraklarla Marşlarla ve Meşalelerle Başlayan Yürüyüşümüz Havai Fişek Gösterisi , Dostluk Halaylarıyla Son Buldu Belediye Başkanımız Sayın Zehra ÖZYOL’un Yaptığı Konuşmada ''Birlik,Beraberlik ve Cumhuriyete Bağımlılığını Bir kez daha belirterek Şehitlerin Olmadığı Annelerin Ağlamadığı Çocukların Aç Yatmadığı'' temenni dilekleriyle konuşmasına son verdi. Emeği Geçen ve Bizleri Yalnız Bırakmayan hemşehrilerimize Teşekkür Ederiz.