Gümüşhacıköy Meslak Yüksek Okulumuzun Yapımı Tamamlandı Eğitim ve Öğretime Başladı

İlçemizde ilk defa açılacak olan Meslek Yüksek Okulu halkımızda büyük heyecan yarattı. Belediyemiz olarak seferber olduğumuz Yüksek okulumuz inşaatı tamamlandı ve çevre düzenlemesi Belediyemiz Fen işleri Müd. Yürüttüğü çalışmalarda tamamlandı. Amasyamızın Değerli Protokolü, Amasya Üniversitesi Rektörlüğümüz, İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Hayırsever Vatandaşımız, İlçe Daire Amirlerimiz, Yüksek Okul Yaptırma Derneği Ve Sevgili ilçe Halkımızın katkılarıyla yapılmış olan o Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Meslek Yüksek Okulumuz 36 ekim tarihleri arasında ek kontenjandan öğrencilerinide tamamladıktan sonra hizmete girecektir. Maliye ve Bankacılık Sigortacılık bölümlerine öğrenci alımı için YÖK tarafından onay verildiğini açıkladı.

e-devlet